Online infosessie - Energetisch renoveren

€75 €50 incl. BTW

Online-infossie-energetisch-renoveren

Wil jij een energiezuinige woning?

Een lagere energiefactuur en meer comfort?

De online infosessie werd zo opgesteld dat jij al de nodige kennis overzichtelijk kan terugvinden op één plek. Zo moet je niet uren zitten zoeken op het internet én krijg je meteen de juiste informatie om je woning energiezuiniger te maken. Twee vliegen in één klap!

ONLINE LEERPLATFORM

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform met videomodules die je kan bekijken en herbekijken wanneer het je past.

ebook-energetisch-renoveren

EBOOK

Je kan een ebook downloaden waarin de volledige infosessie staat uitgeschreven met handige tabellen en nuttige links.

Na het volgen van deze infosessie...

online infossie energetisch renoveren

KORTE EN BONDIGE VIDEOMODULES

Totale kijktijd: 60 minuten

Deze infosessie krijgt een nieuwe update!

Met het nieuwe jaar in aantocht zijn wij al de wijzingen omtrent regelgevingen, premies, kosten, enzovoort in kaart aan het brengen en al de nodige info aan het verzamelen om deze infosessie een update te geven. Want we willen jou de juiste kennis bijbrengen zodat je zelfzeker aan je energetische verbouwing kan beginnen. Als je de infosessie nu aankoopt dan krijg je de nieuwe update er gratis bij!

architect-edegem

Aangenaam kennismaken!

Ik ben Kyra, architect en interieurarchitect. In 2018 richtte ik mijn eigen kantoor op: KVD Architectuur. Sindsdien hielp ik al 23 opdrachtgevers met hun totaalverbouwing door het ontwerpen van hun droomwoning en door hen te ontlasten en kopzorgen weg te nemen dankzij persoonlijke begeleiding en goede opvolging van A tot Z. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen zin doen krijgen in energetisch renoveren én de stap tot verbouwen verkleinen.