Digitale energiescreening van je woning

architect-edegem-energetisch-renoveren

Wat is een energiescreening?

Tijdens een energiescreening van je woning ga ik na op welke vlakken jij je woning nog energiezuiniger kan maken, welke ingrepen je het best uitvoert, wat de gemiddelde kostprijs is van die ingrepen, hoeveel premies je er voor kan krijgen en in welke volgorde je de ingrepen het best uitvoert. Je hebt ook de mogelijkheid om je vragen te stellen over energetisch renoveren.

Hoe gaan we digitaal te werk?

Informatie

Jij bezorgt mij de nodige digitale documenten (bouwplannen, facturen van eerdere ingrepen, EPC attest) en je vult de vragenlijst in die ik je zal bezorgen.

Presentatie

In een online gesprek zal ik de energiescreening presenteren en kan jij je vragen stellen over de screening en energetisch renoveren algemeen.

Documentatie

Je ontvangt een digitale bundel met een overzicht van de mogelijke ingrepen, een kostenraming, een opsomming van premies en een plan van aanpak.

Wat is je investering?

Voor een digitale energiescreening betaal je 495 euro inclusief BTW. Voor deze prijs krijg je professioneel advies over het energetisch renoveren van je woning, heb je een duidelijk idee van welke ingrepen je kan uitvoeren om je woning energiezuiniger te maken en hoeveel deze zullen kosten, alsook de mogelijke premies waarop je recht hebt. Bovendien krijg je een overzichtelijk plan van aanpak waardoor je weet in welke volgorde je de werken best kan laten uitvoeren.

KVD-Architect-Edegem

Aangenaam kennismaken!

Ik ben Kyra, architect en interieurarchitect. In 2018 richtte ik mijn eigen kantoor op: KVD Architectuur. Sindsdien hielp ik al 23 opdrachtgevers met hun totaalverbouwing door het ontwerpen van hun droomwoning en door hen te ontlasten en kopzorgen weg te nemen dankzij persoonlijke begeleiding en goede opvolging van A tot Z. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen zin doen krijgen in energetisch renoveren én de stap tot verbouwen verkleinen.